Betalen

Bij Kek Wonen zijn er diverse mogelijkheden tot betaling. Er kan gekozen worden voor Rembours, Paypal, iDeal, & Credit Card.

Betalen met iDeal

De makkelijkste en snelste manier om te betalen is via iDeal. Je kiest je eigen bank en binnen enkele klikken is de betaling voldaan. Betalen via IDeal is ook helemaal gratis. Betalen met iDeal is mogelijk als je klant bent bij een van de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, ING, Knab, Friesland Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Betalen bij bezorging

Als je tijdens de betalingsopties gekozen hebt voor rembours, dan hoef je pas te betalen bij de bezorging. Er wordt contact gelegd voor de bezorgafspraak via de telefoon of e-mail voor de datum en tijdstip van de bezorging. U betaalt voor deze methode €9,95 extra administratiekosten.

Verwerking van betaling

Als je het product in de onlineshop hebt afgerekend dan nemen wij de order in behandeling. Na het plaatsen van de order ontvang je een orderbevestiging in de e-mail.

Factuur

De factuur ontvang je bij de aflevering of het ophalen van het product. Als je een nieuwe of een extra factuur nodig hebt, dan is dat mogelijk. Neem contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag..

PayPal

Snel, veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, u betaalt met uw e-mail adres en wachtwoord.