Sneller verkopen

met een goede afstyling door KeK!

 Je woning staat in de verkoop, nieuwe avonturen komen eraan. Dit kan ondanks het avontuur ook een stressvolle periode zijn, maar dat hoeft niet! Met verkoopstyling & meubelverhuur van Puurfocus & Kek Wonen kies je voor optimale ontzorging en een sneller verkoopresultaat.

Kies je stijl, chique of naturel en wij stijlen je woning perfect af.

Kies je stijl

Verkoopstyling chique

KeK Verkoopstyling hotel chiq
KeK Verkoopstyling chique interieurs

Verkoopstyling Naturel

KeK Verkoopstyling voor het hele huis
KeK Verkoopstyling Slaapkamers

Verkoopstyling en meubelverhuur

Met verkoopstyling en meubelverhuur haal jij al het beste uit een ruimte, dat is waar het om gaat. Een woning (ver)kopen heeft alles te maken met inleving. Een mooi interieur wekt een positief en prettig thuis gevoel op. De potentiële koper zal zichzelf al helemaal kunnen plaatsen in de woning.

Het is bewezen dat een mooi aangekleed huis rond de 10% in waarde stijgt. Een kleine investering zorgt dus voor veel meerwaarde!

krachten gebundeld!

Wij zijn Puur Focus & KeK Wonen en wij helpen je graag om het optimale resultaat te halen voor de verkoop van je woning. Door de juiste sfeer te creëren met een passende inrichting zal de woning voor de “grote” doelgroep aantrekkelijker worden. Dit bevordert de verkoop van de woning financieel en zorgt vaak voor een sneller verloop

Verkoopklaar binnen 1 dag!

Wanneer je een leegstaand huis gaat verkopen kan je kiezen voor meubelverhuur. We richten de ruimte volledig in met accessoires én meubilair. Daarbij kijken we naar de optimale indeling. En er wordt ingespeeld op een grote doelgroep met een aantrekkelijke inrichting. Uiteraard alles in overleg, met jou de klant of de makelaar.

Je wordt dus door ons volledig ontzorgt! Want ook na de huurperiode wordt de woning weer leeggehaald door ons.

*minimale huurperiode twee maanden

KeK Verkoopstyling ontwerp
KeK Verkoopstyling sfeervol
KeK Verkoopstyling keuken
KeK Verkoopstyling eetkamer
KeK Verkoopstyling lekker fris en eigentijds
KeK Verkoopstyling sfeervol
KeK Verkoopstyling slaapkamer
KeK Verkoopstyling leeshoek
KeK Verkoopstyling woonkamer
KeK Verkoopstyling woonkamer