De persoonlijk webshop mét showroom

Centraal gelegen en makkelijk bereikbaar!

 Met veel enthousiasme en een vakkundig team staan wij je graag bij in je zoektocht naar jouw eigen kekke interieur. Advies op maat en meedenkend in je wensen voor thuis of op het werk. Bezoek ook onze showroom dan zie, voel en beleef je zelf de mooie kwaliteit van onze meubels onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Uiteraard zorgen wij dan net als in onze online shop voor een snelle levering!

betaalbare kwaliteit 

Met liefde voor jouw interieur

Regelmatig de woonkamer willen veranderen, klinkt dat herkenbaar? Altijd aan het schuiven met tafels, stoelen en banken met dat heerlijke gevoel weer nieuwe creaties te vormen. Met het aanvullen en wisselen van leuke accessoires kan je veel, maar het begint natuurlijk met een goede basis! En die goede basis leveren wij! KeK Wonen staat voor vlot, modieus en eigentijds. Net even dat beetje meer uitstraling maar wel voor een leuke prijs. Kwalitatief zeer goede en duurzame meubels en ook nog eens snel geleverd!

“Home is where love resides, memories are created, friends and family belong and laughter never ends”.

showroom met diverse stijlkamers 

kom zien voelen en beleven

Eigentijds is ook het online shoppen, ja ook voor meubels! Want kijk en vergelijk verschillende aanbieders en je komt dan al snel bij ons uit. Zo’n goede prijs- kwaliteitverhouding zoals bij ons vind je nergens anders. Natuurlijk begrijpen we het gemak van online shoppen, maar soms wil je het gewoon ook even zien, voelen en beleven. Daarom hebben we in onze gezellige showroom ingericht met een grote selectie van onze meubels en accessoires. Je vindt onze showroom centraal gelegen in Nederland op industrieterrein de Isselt in Amersfoort, altijd snel en goed bereikbaar!!